Met een netwerk van partners ontwerpt Across Border effectieve immigratiestrategieën die uw kosten en fiscale lasten minimaliseren en volledig voldoen aan de complexe immigratiewetgeving in Nederland en andere EU-landen. Bovendien biedt Across Border juridisch advies en diensten op het gebied van arbeidsrecht, met een specialisatie in het adviseren en bijstaan van expats.

Voor iedere specifieke situatie stelt Across Border een passend team samen. Dit team kan bestaan uit internationale specialisten in vennootschapsbelasting, accountants en andere experts. Hierbij staat een efficiënte executie centraal. Across Border kijkt verder dan het antwoord op uw vraag over arbeidsovereenkomsten en biedt meer dan een oplossing voor problemen rondom immigratie. De zakelijke context doorzien en kwesties effectief aanpakken, dat is waar Across Border voor staat.

Mr. John S. Singh – Oprichter

Ik bied juridische diensten van hoge kwaliteit, tegen flexibele en transparante tarieven. Dankzij mijn robuuste netwerk van juridische en zakelijke specialisten ben ik dé aangewezen partner om uw bedrijf te laten groeien. Ik geloof in het onderhouden van langdurige relaties met mijn cliënten.

Wat Across Border doet

Kennis en ervaring

Zakelijk immigratierecht en arbeidsrecht

Als jurist adviseert John werkgevers en werknemers in binnen- en buitenland en fungeert hij als vast aanspreekpunt voor bedrijven die zich in Nederland willen vestigen. Behalve in zakelijk immigratierecht is John gespecialiseerd in internationaal arbeidsrecht. Bovendien heeft hij toegang tot een robuust netwerk van Europese advocaten die bekend zijn met lokale wet- en regelgeving. Wilt u uw onderneming uitbreiden binnen de EU? Dan helpt John u graag met een vlotte procedure. Heeft u een standaard werkvergunning, investeringsvisum of Europese blauwe kaart nodig? Of wilt u gebruikmaken van de ICT-richtlijn? John heeft de kennis in huis om u daarbij te helpen.

Jurist met oog voor ondernemerschap

John studeerde zowel ondernemingsrecht als economie. Dankzij deze combinatie van advocatuur en ondernemersgeest kan hij met u sparren over de bedrijfsvoering. Een duidelijke toegevoegde waarde, die door John’s cliënten zeer wordt gewaardeerd. De afgelopen tien jaar heeft John een flink aantal buitenlandse bedrijven begeleid bij hun vestiging in Nederland. Zijn hulp beperkt zich niet tot juridische ondersteuning, maar omvat alle aspecten die bijdragen aan de zo belangrijke soft landing. Hiervoor kan John bogen op de expertise van een select netwerk van partners, dat zijn waarde al veelvuldig heeft bewezen.