Up-to-date kennis van wetgeving en praktijk op het gebied van zakelijke immigratie zorgen voor juridische diensten die naadloos aansluiten op uw behoeften. Zo krijgt en houdt u grip op uw immigratievraagstuk. De vele bedrijven die Across Border bijstaat bevinden zich in binnen- en buitenland en beslaan een veelheid aan branches. Jarenlange ervaring garandeert dat procedures niet langer duren dan strikt noodzakelijk: bij Across Border kan een werkvergunning al binnen twee weken geregeld zijn.

Voor bedrijven zijn er verschillende manieren om arbeidsmigranten uit het buitenland aan te trekken. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de mogelijkheden. Elke optie heeft voor- en nadelen, afhankelijk van uw bedrijf en behoeften.

Kennismigrant

Bekijk

EU ICT-richtlijn

Bekijk

Ondernemers en investeerders

Bekijk

Europese blauwe kaart en andere werkvergunningen

Bekijk

Grens-
overschrijdende dienstverlening

Bekijk

Meer weten over de kennismigrantenregeling?

Across Border begeleidt uw aanvraag in alle bovenstaande gevallen. Brede ervaring op dit gebied zorgt voor een procedure die niet langer duurt dan strikt noodzakelijk is. Hierdoor kunt u zeer snel gebruikmaken van de diensten van uw werknemer. Bel of mail vandaag nog voor een afspraak.
Contact.

Neem contact
met ons op